Тъй като Неймар е до края на сезона, мениджърът на ПСЖ

...
Тъй като Неймар е до края на сезона, мениджърът на ПСЖ
Коментари Харесай

Галтие: ПСЖ е по-балансиран без Неймар

Тъй като Неймар е до края на сезона, мениджърът на ПСЖ Кристоф Галтие проговори за това по какъв начин това ще се отрази на неговия тим, до момента в който парижани се стремят да завоюват Лига 1 и Шампионската лига. Беше предположено, че френският колос може да употребява групировка, която ще усъвършенства представянето му в отсъствието на Неймар, с което Галтие изненадващо се съгласи. Той обаче също по този начин призна, че ПСЖ не може да размени резултата на бразилеца в последната третина на терена.

" Виждам, че е имало спор към отсъствието на Неймар. Очевидно неговага липса е загуба. По-балансиран ли е тимът? Да. По-добре ли е по този начин? Ще кажа, че като го имам, е по-добре, с цел да вкарваме голове ", показа Галтие.

Насочвайки се към реванша след загубата на " Парк Де Пренс " през февруари, Галтие изрази убеденост в възможностите на своя тим макар отсъствието на Неймар, потвърждавайки, че са изиграли първия мач с " доста понижен състав ".

Той обърна особено внимание на Килиан Мбапе, като похвали уменията му в огромни мачове и настоя, че неговата страна е уверена за големия мач който може да направи или провали сезона им. Французинът беше задоволително здрав, с цел да се появи от пейката в първия мач, като означи пет гола в трите мача от този момент.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР